Juwelier van Leeuwen
Lijst limit 3
firstdiff
quoins sieraden esprit sieraden esprit horloges winkel juwelier van leeuwen dordrecht trollbeads sieraden voorjaar 2015 winkel juwelier van leeuwen dordrecht

Welkom bij Juwelier van Leeuwen in Dordrecht

Juwelier van Leeuwen is als familiebedrijf al sinds 1971 een vertrouwd gezicht in het centrum van Dordrecht. Wij zijn als van leeuwens een echte juweliersfamilie. Van oudsher werken vele familieleden in de branche. Het monumentale pand aan de Voorstraat heeft sinds kort een rigoureuze verbouwing ondergaan. In de winkel is een rustige sfeervolle zithoek met verbinding naar de prachtige grachtengordel van het historische Dordrecht. In deze zithoek neemt u plaats voor een sieraad, horloge, trouwringen of persoonlijk cadeau onder het genot van een kopje koffie. 

 

Uitgebreide collectie sieraden

Ons enthousiaste team neemt uitgebreid de tijd voor u om u naar tevredenheid te helpen bij het kiezen van een sieraad dat bij u past! 'We vinden het belangrijk dat de klant zich prettig voelt'. Daarbij staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Het uitgebreide merkenpakket is één van de manieren waarop Juwelier van Leeuwen zich onderscheid. De collectie bevat elegante sieraden van Goud en Zilver, maar ook trendy Staal of betaalbaar Brons. 

 

Lees verder
Naar de winkel

Pagina: «   1   »

Uitgelicht....